Målsetting full ressursutnyttelse på Fjetre gård
Stabburet har blitt gjort om til Put’n In Bar, og gårdens bygningsmasse benyttes til konferanser og overnatting for mindre grupper. Astrid Marie lager all maten til gjestene, og om mulig benyttes egenprodusert eller lokalprodusert mat.
Samarbeid med naboer er viktig i den daglige driften.
Gjenbruk er et annet viktig stikkord for eieren av Fjetre gård. Har familien behov for ett nytt bord er låven første sted som sjekkes, deretter går turen til naboer. Samarbeid er viktig, det er ikke lenger slik at hver bonde sitter på hver sin tue, samarbeid for å utnytte ressurser maksimalt er viktig. Bordene på Put’n In Bar er laget av gårdens gamle dører og benkene kommer fra et nærliggende nedlagt menighetshus
Hedemarken Regnskap AS er et autorisert regnskapsførerselskap Astrid Marie benytter til å føre regnskapet på Fjetre gård. Astrid Marie er takknemlig for at hun kan dra nytte av den kompetansen som ligger bak rådgivningen hun mottar fra regnskapsfører, en kompetanse regnskapsfører har tilegnet seg ved at hun fører regnskap for flere gårder og ved at hun selv er gårdeier. Hun ser det som en selvfølge at regnskapsfører gir andre råd basert på hva som skjer på Fjetre gård.