Vekstra Regnskap Gudbrandsdal Fåvang

Informasjon vedrørende korona-situasjon

Vekstra Regnskap Gudbrandsdal er stengt for kunder. Vi har satt en kasse utenfor våre kontorer for levering av bilag. Det må avtales når det levers bilag, slik at vi vet om leveranser. Alle ansatte skal være tilgjengelig på telefon og e-post i ordinær åpningstid. Vi har satt opp plakat på døra og sendt ut både e-post og meldinger om at kontorene er stengt for besøk.
For ytterligere infromasjon, følg med her

OM oss

Vårt mål er å være kundens foretrukne samarbeidspartner innen autorisert regnskapsførsel og bedriftsrådgivning. Vi har snart 50 års erfaring innenfor både landbruk og forretning. Digitalisering av regnskapsføringen står i fokus fremover. Duett og Zirius er våre hovedverktøy, men vi tilbyr andre verktøy om kunden har ønsker om det.

Vi er ett fleksibelt kontor, der kundenes ønsker og behov står i fokus.

Kontakt oss

Autorisert regnskapsførerselskap
Org.nr. 967673374

Stasjonsvegen 1
2634 Fåvang
Telefon: 61 28 43 30

E-post: gudbrandsdalen@vekstra.no
Kontaktperson: Hilde Torgersen Bjørkheim

 

Vekstra Regnskap Gudbrandsdal, Fåvang

Vekstra Regnskap Gudbrandsdal, Fåvang
Stasjonsvegen 1, 2634 Fåvang, Norge
Direction

Ansatte avdeling Fåvang

Solveig Dalbak

Regnskapsfører/avdelingsleder
solveig.dalbak@vekstra.no
Tlf: 48850117

30 års erfaring i regnskapsføring ute i bedrift, før hun begynte her for 3 år siden. Landbruksregnskap m/årsoppgjør. Forretningsregnskap/årsoppgjør ENK. Fakturering. Lønn. Administrasjon.

Stein Tore Nordgård

Aut. regnskapsfører/ reg. revisor
stein-tore.nordgaard@vekstra.no
Tlf: 48850118

Mange års erfaring innen revisjon før han de siste 5 åra har jobbet hos oss. Forretningsregnskap og årsoppgjør for alle selskapsformer. Bistand ved stiftelse av alle typer selskap. Avtaler. Budsjett. Økonomisk rådgivning.

Kirsten Borgedal

Regnskapsfører
kirsten.borgedal@vekstra.no
Tlf: 48850114

Har lang erfaring fra innen regnskapsføring i tillegg til drift av egen gård. Landbruksregnskap m/årsoppgjør. Forretningsregnskap m/årsoppgjør ENK/SA. Lønn. Fakturering. Økonomisk rådgivning.

Else-Torill Høyesveen

Autorisert regnskapsfører
else-torill.hoyesveen@vekstra.no
Tlf: 48850115

Har blant annet erfaring innen fra regnskapsføring ute i bedrift i tillegg til drift av egen gård, før hun tok utdanning innen regnskap. Har vært ansatt her i 4 år. Landbruksregnskap/forretningsregnskap m/årsoppgjør. Fakturering. Økonomisk rådgivning.

 

Marie Kvåle

Regnskapsfører/Resepsjon
marie.kvaale@vekstra.no
Tlf: 48850110

Har 2,5 års erfaring som daglig leder, mesterbrev og regnskapsfører ute i bedrift, samt 5 års erfaring med landbruks- og forretningsregnskap med årsoppgjør, fakturering og kundemottak

Lars Skjeggestad Kleven

Regnskapsfører
lars-skjeggestad.kleven@vekstra.no
Tlf: 48850113

Har 30 års erfaring innen landbruksregnskap i tillegg til drift av sin egen gård. Landbruksregnskap m/årsoppgjør. Økonomisk rådgivning.

Åse Walle

Regnskapsfører
aase.walle@vekstra.no
Tlf: 40695866

Har lang erfaring innen regnskap ute i bedrift før hun begynte her for 2 år siden. Forretningsregnskap. Lønn

Morten Randsted

Regnskapsfører
morten.randsted@vekstra.no
Tlf: 48850120

Morten driver egen gård og ser derfor ting både praktisk og økonomisk. Landbruksregnskap m/årsoppgjør. Driftsplanlegging. Gårdsoverdragelser. Økonomisk rådgivning i landbruket.