Hver mann på sin ball

Våre kunder er gode til å utvikle sin bedrift. Vi har kontroll på vår ball –  økonomi og regnskap. Vår kompetanse gir våre kunder tid og frihet til å gjøre det  de kan best – å styre og utvikle sin virksomhet

Skybaserte regnskap frigjør tid for våre kunder, tid som kan benyttes til å utvikle egen bedrift. For å tydeliggjøre hvorfor man bør ta i bruk et skybasert regnskap, har vi gjennomført et kort intervju med Eskil.

Eskil er profesjonell balansekunstner som kom i kontakt med Vekstra da behovet for en regnskapsfører meldte seg. Etter 20 år med reiser verden rundt har han flyttet tilbake til Norge og startet et aksjeselskap (AS).

“Jeg ønsker å bruke mere fokus og tid til egen profesjon og la andre ta seg av profesjonen regnskap” forteller Eskil og fortsetter dialogen med “Jeg prøvde først ut en annen regnskapsfører, men opplevde at de var kostbare og utførte jobben på en noe gammeldags måte”.

Valget falt på Vekstra fordi de er innovative, moderne og tilbyr moderne løsninger som sparer veldig mye tid i administrasjon. Vekstra har også utrolig dyktige rådgivere og jeg føler at de virkelig bryr seg om min suksess og lytter til mine behov.

Med skybasert regnskap kan Eskil fortsatt jobbe hvor han vil i Norge og rundt i verden. Det er både praktisk og raskt å kunne sende faktura selv om man er utenfor kontoret. Nå kan Eskil når som  helst logge seg inn på systemet og ha løpende kontroll uten å måtte ta skippertak i oppfølging av bilag og fakturabehandling. Nå skjer det meste på automatikk, selv innbetalinger fra kunder med KID gjør at oppfølging av faktura skjer helt av seg selv.

Glemte du PC på kontoret? Ingen problem, du kan når som helst logge inn via din smarttelefon eller nettbrett. Nå kan du få jobben gjort, selv om du er på farten.

Du kan nå velge å gjøre som Eskil, å stå på hendene og bruke tiden til det du gjør best. Vekstra tar i mot dine bilag via skybaserte verktøy og bearbeider disse så du til enhver tid kan se at din virksomhets økonomi.

Ring oss nå og bruk gjerne den avdelingen som er nærmest deg.

 

Vi hjelper deg
med regnskapssystemer

Din økonomipartner