Ledige stillinger

Vi bidrar til vekst i lokalsamfunn. Vil du være med?

Vi er alltid på jakt etter flinke medarbeidere med lidenskap for økonomi og tilhørende fagområder. Har du i tillegg evner til å bruke tallene du produserer til å rådgi bedrifter, evner til å bruke digitale plattformer og et ønske om å levere, er du en person som passer hos oss.

Vi står opp og går på jobb med et ønske om å skape vekst i de lokalsamfunnene vi jobber i. Vi har 24 kontorer lokalisert på 34 steder i landet. Som økonomipartner til regionens bedrifter trenger vi deg som har teft for utvikling og som ønsker å bidra bedriftseiere og gründere å lykkes.

Har du det vi leter etter?

 

  Ta kontakt med Trond Brenden på:
  Epost: trond.b@vekstra.no
  Tlf: 930 99 630

   Vekstra Nord-Øst SA søker Autoriserte Regnskapsførere

   Vekstra Nord-Øst SA er en interessant arbeidsplass med fleksibel arbeidstid og kompetente kollegaer. Vi har i dag 55 ansatte og har kontorer på Tynset, Alvdal, Vingelen, Tolga, Folldal og Rendalen. Vi opplever at vi har flere, mer spennende og komplekse oppdrag enn tidligere.

   read more

   Stillingsutlysning Bergstadens Regnskapskontor har ledig stilling

   Bergstadens Regnskapskontor AS har ledig stilling og søker etter kompetent og motivert medarbeider med bakgrunn innen økonomi og/eller rådgivningstjenester. Bor du i Røros/Fjellregionen, vurderer du å flytte til landlige omgivelser, eller er du fra distriktet og vurderer å flytte tilbake til hjemlige trakter? Da har vi mye å tilby deg.

   read more

   Vekstra Os Regnskap AS søker medarbeider

   Vekstra Os Regnskap AS søker etter kompetent og motivert medarbeider med bakgrunn innen økonomi og/eller rådgivningstjenester. Vi er en bedrift med 10 ansatte, spennende arbeidsoppgaver, ca. 300 kunder og trenger nå nye medarbeidere

   read more