Tjenester hos Regnskap Innlandet SA

Om oss

Vi bidrar til bærekraftig utvikling hos våre kunder. Ta gjerne kontakt med oss 

Regnskap Innlandet SA er et godkjent regnskapsselskap med 32 dyktige regnskapsførere som betjener kunder i hele området fra Øyer og Gausdal til Ringsaker og Gjøvik. Regnskap Innlandet har kontorer på Lillehammer og i Gausdal, og ansatte har derfor tilgang på spennende toppturer til blant annet Sjusjøen, Skeikampen og Nordseter.

Regnskap Innlandets dyktige regnskapsførere hjelper deg med regnskap fra A til Å, lønn/HR, eiendomsoverdragelser og generasjonsskifte, samt rådgivning for store og små bedrifter. Sammen finner vi den beste løsningen for deg og din bedrift.

Vi kan blant annet hjelpe deg med:

Tjenester innen regnskap og rådgivning

Rådgivning

Vi ser på din bedrift som en helhet. Ved hjelp av deg, regnskapet ditt og vår bransjekunnskap, har vi som mål å skape vekst. Samtidig hjelper vi deg og din bedrift med søknadsprosesser for støtteordninger, erstatninger og andre kompensasjonsordninger.

Bærekraft

Det grønne skiftet er blitt en stor del av måten vi jobber på. Bærekraft er noe vi hører mer og mer om, hvor målet er å redusere utslipp av klimagasser, gå bort i fra bruk og kast, til gjenbruk og legge frem bærekraftsrapporter. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med bærekraftstiltak og rapportering.

Lønn/HR

Vi hjelper deg og din bedrift med lønn fra A til Å og tilbyr dette sammen med regnskapstjenester. Vi tar oss av lønnskjøringer, betaling av skatt og avgifter, samt andre oppgaver innenfor lønn og HR.

Regnskap

Vi hjelper deg og din bedrift med lønn fra A til Å og tilbyr dette sammen med regnskapstjenester. Vi tar oss av lønnskjøringer, betaling av skatt og avgifter, samt andre oppgaver innenfor lønn og HR.

Nyetableringer /avvikling.

Har du planer om å starte et nytt foretak, enten AS eller enkeltpersonsforetak, men ikke helt skjønner hvordan dette gjøres eller hva som skal til for at etableringen blir godkjent? Vi har mange erfarne regnskapsførere som bistår deg i denne prosessen.

Skal du avvikle driften eller selge aksjene dine og trenger bistand til gjennomføringen av dette? Ta gjerne kontakt med oss.

Tjenester innen Landbruk

Eiendomsoverdragelser

Har du planer om å selge bedriften din, eller er det arvinger som vil ha sine andeler? Her er det flere vurderinger og problemstillinger som spiller inn. Vi hjelper deg med alt innenfor overdragelser, eierskifte og generasjonsskifte.

Samarbeid med Avløserlaget

Vi på Vekstra Regnskap Innlandet har tett samarbeid med Avløserlaget i Lillehammerregionen. De har hovedkontor i Gausdal, men et avdelingskontor i samme lokale som oss på Lillehammer. Ta kontakt med dem om du har behov for avløser. (Link til avløser). Er du medlem i avløserlaget hjelper de deg også med søknader om foreldrepenger og sykdomsasvløsning.

Landbrukstakst

Har du planer om å selge gården sammen med løsøre, eller er det noen som skal overta drifta? Vi har autorisert takstmenn på huset og hjelper deg gjerne med verdifastsettelse av din landbrukseiendom.

Driftsplanlegging

Er du i oppstartsfasen på gårdsdrift eller har du planer om utvidelse av produksjonen? Driftsplanlegging går ut på å forbedre gårdsdrifta for å gjennomføre en best mulig produksjon med mål om maksimalt økonomisk utbytte, samtidig som det er en minimal belastning for miljøet. Dette er noe vi har lang erfaring med, og hjelper deg gjerne. Ny driftsplan er også et godt grunnlag for refinansiering.

Kontakt oss

Godkjent regnskapsselskap 
Org.nr. 967 282 774

Avdeling Lillehammer: 
Industrigata 50
2619 Lillehammer
 

Avdeling Gausdal:
Vestringsvegen 2
2651 Østre Gausdal

Telefon: 61 24 68 00
E-post: ri@vekstra.no
Kontaktperson:
Kjell Skutbergsveen

 

Avdeling Lillehammer

Avdeling Lillehammer
Industrigata 50, 2619 Lillehammer, Norge
Direction

Avdeling Gausdal

Avdeling Gausdal
Vestringsvegen 2, 2651 Østre Gausdal, Norge
Direction

1 + 3 =