Skybaserte systemer

Skybaserte regnskapssystemer

Ved hjelp av ulike verktøy kan vi sette opp regnskapet ditt slik at du alltid har ett oppdatert og tilgjengelig regnskap. Våre verktøy har integrerte moduler for fakturering, timeregistreringer, reiseregistreringer i ett og samme system. Vi kan sette opp systemene slik at du har oversikt over lager og kontantstrømmer. Alle bilag kan komme løpende direkte inn i systemet. Våre regnskapsførere oppdaterer regnskapet etter hvert som bilagene kommer inn. Når bilagene er bokført, sender vi beskjed om at du kan logge deg på systemet og godkjenne regninger for utbetaling. Når du har godkjent regningene legger de seg til forfall i nettbanken og bokføres automatisk når betalingen er utført.

Bankintegrasjoner

Å avstemme bankkontoen kan være tidkrevende hvis du gjør det manuelt. Ved å koble regnskapssystemet ditt mot nettbanken vil du spare mye tid. Din regnskapsfører hjelper deg slik at dette blir satt opp riktig.

Fakturering

I de fleste økonomisystemer kan man lage, sende og motta fakturaer. Vekstra har flere systemer som kan benyttes til dette arbeidet. Du kan bruke ett av våre faktureringsprogram og utføre dette arbeidet selv, eller vi kan ta jobben med å fakturere for deg om du ønsker det. Les mer om fakturering her

Elektronisk faktura

Elektronisk Handelsformat er en elektronisk faktura som sendes direkte fra avsender til mottakers økonomisystem. Fordi den mottas og leses automatisk kan du være trygg på at den kommer raskt frem til riktig mottaker. Ønsker du å sende EHF-faktura må du registrere din bedrift for dette i ELMA. Bedriften vil da få en elektronisk adresse fakturaer sendes til. Din bedrift trenger ingen spesielle avtaler, hverken med banken eller andre for å sende og motta EHF, men dere har behov for et system som støtter EHF. Vekstra kan hjelpe deg med registrering for EHF og systemer for sending og mottak av elektronisk faktura, EHF.

Betalingsoppfølging

Noen kunder betaler desverre ikke fakturaene dere sender ut. Vi kan hjelpe dere med betalingsoppfølging. Det første vi gjør er å hjelpe deg å sette opp rutiner. Rutinen kan da for eksempel være purring, varsel om inkasso og inkasso. Om det bør sendes ut inkasso har vi gunstige avtaler med inkassoselskaper du som Vekstrakunde kan benytte deg av.  

Bestride faktura

Har du fått ett inkassokrav du mener er feil og ønsker å bestride faktura. Vi har samarbeidspartnere som kan hjelpe deg med alt fra hva inkasso er, til hvordan du kan klage på en inkassosak eller slippe inkasso. 

Vi hjelper deg med systemer
Din økonomipartner