Nærmer du deg slutten på økonomistudiene eller er nyutdannet innen regnskap?

Har du spørsmål rundt denne spennende muligheten? Ta kontakt med vår samarbeidspartner Veksthuset Personal, Gry Matsen på telefon 950 55 784, eller e-post gry@veksthusetpersonal.no. Alle søkere behandles konfidensielt 😊

Bor du i Gudbrandsdalen, vurderer å flytte til rolige omgivelser, eller drømmer om å vende tilbake til dine røtter, ønsker vi å høre fra deg!

Vekstra Regnskap Gudbrandsdal er et av de største fagmiljøene innen regnskap, med avdelinger på Vinstra og Fåvang. Totalt er vi 35 ansatte som deler en felles visjon om å ivareta og utvikle lokalt næringsliv. Vi er organisert i lag, hvor fellesskap og kunnskapsdeling står i fokus.

Med en sentral posisjon i Gudbrandsdalen, har vi opparbeidet oss en solid ekspertise og tillit i markedet innen landbruks- og forretningsregnskap. Vi er en attraktiv samarbeidspartner for våre kunder og opplever en jevn kundetilstrømning.

Om rollen som regnskapsfører

Som regnskapsfører hos oss får du en unik mulighet til å opparbeide deg innsikt i bedrifters økonomi og bidra til deres fremtidige vekst og utvikling. Din rolle vil være variert og engasjerende, med ansvarsområder som strekker seg fra tradisjonell regnskapsføring til å skape gode kundeopplevelser.

Nærmer du deg slutten på studiene eller er nyutdannet økonom? Da er det 5 gode grunner til at du bør bli regnskapsfører hos oss!

  • Som regnskapsfører får du innsikt og erfaring i økonomistyring hos en rekke ulike bedrifter. Regnskapsfører yrket er derfor en spennende døråpner deg som arbeidstakere.

  • Som regnskapsfører vil du bli en av de viktigste sparringspartnerne til daglig ledere i vårt lokalmiljø og du får dermed et unikt nettverk.

  • Bærekraft og kvalitet er på full fart inn i regnskapsbransjen og vi forventer at regnskapsførere vil bli en viktig støttespiller for næringslivet i årene som kommer.

  • Digitalt – selvsagt! Men som regnskapsfører vil du alltid samarbeide tett både kollegaer og kunder, og det er en selvfølge at du har tilgang til de beste løsningene.

  • Regnskapsførerfaget har eksistert i «alle år», så hos oss vil du ha en trygg jobb, men arbeidsdagen vil aldri bli kjedelig! Det er utrolig hva vi får av spørsmål fra våre kunde

Hva kan stilling som regnskapsføer tilby deg?

Hos oss vil du få gode kollegaer som er oppdatert på fag, både primærnæring og forretning. Videre vil du få muligheten til å tilegne deg erfaring innen landbruksregnskap, samt bli statsautorisert regnskapsfører. Vi legger stor vekt på tilstedeværelse på kontoret for å styrke samholdet, men hjemmekontor er også mulig.

Arbeidsstedet kan være enten på Fåvang eller Vinstra, og vi vil jobbe sammen for å finne den løsningen som passer best for deg.

Gode lønns- og pensjonsbetingelser

For å lykkes i rollen har du trolig følgende kompetanse:

  • Nysgjerrighet og interesse for regnskap og økonomifaget

  • Evne til å være en aktiv medspiller for både kollegaer og kunder, samt arbeide selvstendig

  • God digital forståelse

  • Gode kommunikasjonsegenskaper på norsk, muntlig og skiftelig