ØkoRåd Sør-Helgeland søker Statsautoriserte regnskapsførere

Har du spørsmål rundt denne spennende muligheten? Ta kontakt med vår samarbeidspartner Veksthuset Personal, Gry Matsen på telefon 950 55 784, eller e-post gry@veksthusetpersonal.no.

Alle søkere behandles konfidensielt 😊

Bli vår kollega og bidra til å skape bolyst på vakre Sør-Helgeland

ØkoRåd Sør-Helgeland (Berg Vekstra SA,) er et anerkjent regnskapskontor hvor vi jobber tett med våre kunder for å fremme bærekraftig vekst. Regionen er i utvikling noe som gjør at vi stadig får forespørsel fra spennende kunder. Derfor søker vi ikke bare en, men to statsautoriserte regnskapsførere.

Plassert helt sør på Helgeland, er vi omgitt av et yrende næringsliv innen turisme, servering, produksjon, landbruk, salg og mye mer! Vi er stolte av å støtte og samarbeide med våre lokale bønder og det øvrige regionale næringslivet. Vi går på jobb for å bidra til å skape bolyst og vekst for hele Sør-Helgeland.

Om rollen som statsautorisert regnskapsfører 

Som statsautorisert regnskapsfører vil du bli en av de viktigste samarbeidsparter for våre kunder og du vil få muligheten til å bygge et unikt nettverk i regionen. Hos oss vil du alltid samarbeide tett med både kollegaer og kunder. Og det er en selvfølgelighet at du har tilgang til de beste løsningene, slik at tjenester leveres i henhold til gjeldene kvalitetsstyring og krav. 

Hva kan stillingen som statsautorisert regnskapsfører tilby deg? 

Vi legger vekt på din faglige vekst og utvikling. Hos oss vil du få gode kollegaer som er oppdatert på det faglige. Vi tilbyr fleksibilitet med både kontor- og hjemmekontor, og har du ønske om å videreutvikle deg med kurs o.a. er det muligheter for det. Vårt arbeidsmiljø er fordelt på tre kontorer, Berg, Vega og Terråk, vi legger vekt på et godt samarbeide og tilpasser kontorsted som passer for våre ansatte.

Vi ønsker oss en ny medarbeider på kontoret på Vega, men vil du ikke bo /jobbe der har vi plass både i Bindal på Berg. Vi jobber sammen som et lag for å sikre at det er rom for dele kunnskap og sikre et godt arbeidsmiljø. Vi har også gode lønn- og pensjonsbetingelser 

Arbeidsoppgaver som statsautorisert regnskapsfører: 
  • Ansvar for regnskapsføringen og rådgivning for våre kunder  

  • Oppdragsansvar 

  • Delta i utviklingen av gode arbeidsprosesser og bidra til kontinuerlig forbedring av tjenestene  

  • Delta på lagmøter hvor vi diskuterer fag og bidrar til bærekraftig vekst for våre kunder 

For å lykkes har du trolig følgende egenskaper og kompetanse: 
  • Praktisk forståelse og interesse for regnskap og økonomifaget  

  • Du ser på deg selv som en proaktiv medspiller som ønsker å utvikle på både kollegaer og kunder 

  • Du tar et aktivt ansvar for egne arbeidsoppgaver  

  • Gjerne erfaring fra landbruksregnskap, men ikke et krav 

  • Gode kommunikasjonsegenskaper på norsk, muntlig og skiftelig