Vekstra Os Regnskap søker Regnskapsfører

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med Christen Gullikstad  på telefon 909 55 551 eller e-post christen.gullikstad@vekstra.no 
Søknadsfrist er snarest så ikke vent med å søke. Vi vurderer søknader fortløpende 😊

Vekstra Os Regnskap søker etter en ny kollega med bakgrunn innen regnskap/økonomi

Bor du i Nord-Østerdalen/Rørostraktene, vurderer du å flytte til landlige omgivelser, eller er du fra distriktet og vurderer å flytte tilbake til hjemlige trakter? Ta en titt her for å lese mer om regionen

Å jobbe som regnskapsfører

Vi ser etter deg som ønsker å se framover, bort fra tradisjonelle bilagsføringen, og over til mer moderne regnskapskapsrådgivning. Som regnskapsfører spiller du en viktig rolle som støtte og samarbeidspartner for et vidt spekter av kunder, fra primærnæringer til lokale bedrifter. Ved å være tett på kundene og gi veiledning, bidrar du til vekst og utvikling i det lokale næringslivet.

Selv om tall er viktig, er økonomi mye mer enn bare tall. Regnskap og økonomifaget er praktisk og krever at du løfter blikket, er nysgjerrig og tør å stille spørsmål. Det er ikke alltid klare svar, og dedt er det som gjør jobben vår så interessant.

Vekstra Os Regnskap tilbyr

  • Gode kollegaer som er oppdatert på fag, primærnæring og forretning
  • Hos oss får du en allsidig arbeidshverdag, som gir deg mulighet til å utvikle deg, samtidig som at du har en trygg og stabil arbeidsplass.
  • Vi tilbyr fleksibel arbeidstid, men vi legger vekt på tilstedeværelse på kontoret for å styrke samholdet. Hjemmekontor er også mulig ved behov
  • Gode lønns og pensjonsbetingelser

Som en del av ØkoRåd-Vekstra kjeden tror vi på at menneskemøter kommer til å være viktig også i fremtiden. Vi kommer ikke til å bli sentralisert eller automatisert. Vi er der hvor folk tør å satse, også utenfor de store byene! 

Kvalifikasjoner for å jobbe med regnskap
  • Har erfaring med regnskap, men det er ikke et krav
  • Gjerne autorisasjon eller muligheter for å bli det.
  • Interesse for regnskap og økonomifaget og ser mulighetene i en meningsfylt jobb
  • Liker å utvikle deg sammen med gode kollegaer
  • Har gode IT-kunnskaper og erfaring med andre type systemer
  • Ønsker å utvikle og bo i et lokalmiljø hvor vi bryr oss om hverandre og våre kunder

Dersom du er nysgjerrig på jobben, men ikke bor i området. Her kan du lese om 10 gode grunner til hvorfor vi elsker å bo i Nord-Østerdalen. I lenken kan du lese at en sambygding uttaler «Alt er så lettvint i Os. Skal jeg til flyplassen, ta toget, på fisketur, konsert, fjelltur, foreldremøte, treningssenter eller besøke venner, er det alltid enkelt. For alt er maks 15 minutter unna!»