Berg Vekstra har stilling ledig som autorisert regnskapsfører

Berg Vekstra SA søker autoriserte regnskapsførere.

Hos Berg Vekstra vil du bli del av en gjeng med engasjerte, motiverte mennesker med et genuint ønske om å hjelpe kunden til bærekraftig vekst. Vi bruker vår kompetanse til å skape tillit og du vil få ta del i arbeidet med våre spennende kunder.

 

Kvalifikasjoner

Aktuelle kandidater er/har:

  • autorisert regnskapsfører eller oppfyller de fleste av kravene for å søke om autorisasjon
  • erfaring med årsregnskap og ligningspapirer
  • ønske om å i nært samarbeid med Berg Vekstra SA`s kunder, bidra til en bærekraftig utvikling av næringslivet i vår region

Egenskaper

Vi ser etter omgjengelige og hyggelige personer med lidenskap for økonomi og tilhørende fagområder. Du må være serviceinnstilt ovenfor kunder og kollegaer, og yte det lille ekstra.

Stillingen krever økonomisk kompetanse og faglig tyngde, samt en analytisk og strukturert arbeidsform. Du er trygg i din kommunikasjon med kunden, trives i samhandling med dyktige fagpersoner og bygger gode relasjoner internt og eksternt.

Fagområder vil være landbruk- og forretningsregnskap, kundemøter og økonomisk rådgivning. Stillingen som autorisert regnskapsfører innebærer oppdragsansvar for egne kunder og kontroll av ikke autoriserte medarbeidere. Det er nødvendig med god forståelse for regnskap fra A-Å.

Vi tilbyr

I tillegg til et hyggelig og til tider hektisk miljø tilbyr vi konkurransedyktig lønn og pensjonsordning, kursing og oppdateringer, samt gode tekniske systemer og løsninger.

Om Berg Vekstra

Berg Vekstra SA har 20 medarbeidere og moderne teknologi som sikrer fleksibilitet, kvalitet og nytte for kunder og ansatte. Siden flere av våre seniorkonsulenter til høsten går av med pensjon, trenger Berg Vekstra SA 2 Autoriserte regnskapsførere.  Vi har tre kontorlokaliteter; Berg, Terråk og Gladstad. Da vi jobber på effektive dataplattformer, og med mange  elektroniske regnskaper, det mulig å velge hvem av disse kontorene en vil jobbe ved.

Berg Vekstra SA er partner i Vekstra-kjeden med 24 autoriserte regnskaps- og rådgivningskontor.

 

Søk nå!

Hvis du har spørsmål om stillingen ta kontakt med Tora Frilstad på telefon 469 75 235 eller epost  tora.frilstad@vekstra.no 
Søknadsfris er 1. oktober 2021
  • Max. file size: 300 MB.
  • Max. file size: 300 MB.
  • Dra og slipp filer her, eller
    Max. file size: 300 MB.