Berg Vekstra søker regnskapsfører, gjerne autorisert

mai 22, 2019

Vi søker etter autorisert regnskapsfører. Vi har tre kontorlokaliteter; Berg, Terråk og Gladstad. Da vi jobber på effektive dataplattformer er det mulig å velge hvem av disse kontorene en vil jobbe ved. Den vi ansetter motiveres av ny kunnskap og ønsker å være en pådriver for vekst og utvikling på arbeidsplassen.
 
Se stillingen på Finn her
Stillingen krever regnskapsteknisk kompetanse og faglig tyngde, samt en analytisk og strukturert arbeidsform. Du er trygg i regnskapsførerrollen, trives i samhandling med dyktige fagpersoner og bygger gode relasjoner internt og eksternt.
 
Fagområder vil være landbruk- og forretningsregnskap, rådgivning, kundemøter og økonomisk analyse. Stillingen som autorisert regnskapsfører innebærer oppdragsansvar for egne kunder og det er nødvendig med god forståelse for regnskap fra A-Å.
 
Kvalifikasjoner
Aktuelle kandidater er/har:
 • høyere utdanning innen regnskap
 • er autorisert regnskapsfører eller oppfyller de fleste av kravene for å søke om autorisasjon
 • arbeidserfaring fra regnskapsførsel
 • erfaring med årsregnskap og ligningspapirer
 • kjennskap til god regnskapsføringsskikk
 
Egenskaper
Vi ser etter omgjengelige og hyggelige personer med lidenskap for regnskap og tilhørende fagområder. Du må være serviceinnstilt ovenfor kunder og kollegaer, og yte det lille ekstra. Du ønsker utvikling og har god forståelse for den tillit du blir vist gjennom å få innsyn i flere virksomheter og deres forretningsmessige forhold
 
Vi tilbyr
I tillegg til et hyggelig og til tider hektisk miljø tilbyr vi god lønn og pensjonsordning. Vi har gode systemer og tekniske løsninger.
 
Hvis du har spørsmål om stillingen ta kontakt med Tora Frilstad på telefon 46975235
 
Søknad sendes per epost til tora.frilstad@vekstra.noinnen 31.mai 2019
 
Om arbeidsgiveren
Berg Vekstra SA er partner i Vekstra-kjeden med 24 autoriserte regnskaps- og rådgivningskontor. Vekstra har over 250 kompetente medarbeidere og moderne teknologi som sikrer fleksibilitet, kvalitet og nytte for kunder og ansatte.
Berg Vekstra SA har 20 ansatte fordelt på tre kontorlokaliteter i hhv. Bindal, Sømna og Vega og er et godt etablert regnskap- og rådgivningskontor. Utvikling mot skytjenester og endring i stab har ført til at Berg Vekstra SA nå trenger flere kompetente regnskapsførere og økonomer som i tillegg er opptatt av digitale flater og god kundekontakt.

Søk nå!

 

  Hvis du har spørsmål om stillingen ta kontakt med Tora Frilstad på telefon 46975235
   
  Søknad sendes per epost til tora.frilstad@vekstra.no innen 31.mai 2019