Eskil; profesjonell balansekunstner og fornøyd Vekstrakunde

sep 18, 2019

Eskil Rønningsbakken er profesjonell balansekunstner og produsent som kom i kontakt med Vekstra da behovet for en regnskapsfører meldte seg. Valget falt på Vekstrakontoret Hamar Regnskapsforum AS fordi de er innovative, moderne og tilbyr tidsaktuelle løsninger som sparer mye tid i administrasjonsarbeidet i Eskil sin bedrift. Ifølge Eskil har Hamar Regnskapsforum AS utrolig dyktige rådgivere og han forteller at han opplever at de virkelig bryr seg om hans suksess og lytter til hans behov. Dette gjør Eskil til en fornøyd Vekstrakunde.

Med skybasert regnskap kan Eskil fortsette å jobbe hvor han vil i Norge og rundt i verden. Nå kan Eskil når som helst logge seg inn på regnskapssystemet han benytter via sin regnskapsfører, og ha løpende kontroll uten å måtte ta skippertak i oppfølging av bilag og fakturabehandling.

Når andre tar seg av Eskils regnskap frigjør det tid til det han han er aller best på – å skape uforglemmelige opplevelser.. I tillegg til å være Vekstra sitt ansikt utad, leverer Eskil innhold til events, arrangerer egne show-produkjoner og 12 årlige sommerskoler.

 

 

Eskil inviterer til ulike show med internasjonale artister:

  • Oktoberfest på Bakeriet i Øvre Årdal 28. og 29. september.
  • Julebord på Pers Hotel i Gol den 22 og 23. november.
  • Julebord på Pers Hotel i Gol den 29 og 30. november.
  • Julebord på Hamar Sagbladfabrikk på Hamar den 6. og 7. desember.
  • Julebord på Gamlebyen Kulturhus i Fredrikstad den 6. og 7. desember.

Vi har ved flere anledninger sett Eskil i aksjon og kan på det varmeste anbefale Eskil sine show. Les mer om Eskil og hans show her

Få med deg siste nytt!

Din økonomipartner