Fornøyd kunde av Vekstra Os Regnskap AS

nov 11, 2019

Røros Malerservice AS er fornøyd kunde av Vekstra Os Regnskap

«Vi er kunder hos Vekstra Os Regnskap AS fordi vi synes de leverer det beste systemet for oss i forhold til regnskapet vårt. Vi får alltid gode råd og veiledning. Topp service til en fornuftig pris sammenlignet med andre i samme bransje. Vi er veldig godt fornøyde med Vekstra Os og de er alltid behjelpelige, noe som er svært viktig for oss» sier daglig leder Sven Tore Tørres.

Røros Malerservice AS

Røros Malerservice AS er et malerfirma som driver hovedsakelig rundt Røros traktene. Røros Malerservice As har per i dag 5 ansatte og driver med det meste innen malerbransjen. De har spesialisert seg på Linoljemaling. Denne spesialiseringen gjør at det er de som tar vare på bygningene i verdensarvstedet Røros. Daglig leder Sven Tore Tørres startet opp i malerbransjen i 2008 etter at han fikk fagbrev. Han jobbet i 6 år alene før han fikk med seg flere familiemedlemmer.

Arbeidsmengden har gradvis blitt større slik at firmaet har vokst. I 2016 ble firmaet omgjort til AS med god hjelp av Vekstra Os Regnskap AS. Røros Malerservice AS jobber hovedsakelig inn mot privatmarkedet, men tar også på seg større prosjekter dersom de har kapasitet til det. Selskapet samarbeider stort sett med alle entreprenører på Røros og jobber ut fra at kvalitet er hovedfokus.

Røros Malerservice AS opplever at det er spennende å få med ulike kulturer inn i organisasjonen. Av de 5 ansatte i dag, er de ansatte fra 5 forskjellige nasjonaliteter: Norsk, Finsk, Syrisk, Tysk og en fra Libanon, samt en selvstendig næringsdrivende fra Sverige om somrene. Alle med forskjellig bakgrunn fra maleryrket, noe som er svært spennende og lærerikt for alle.

Vekstra OS Regnskap AS er stolt av å ha Røros Malerservice i sin kundeportefølje.

 

Få med deg siste nytt!

Din økonomipartner