Hamar Regnskapsforum AS søker økonom/ regnskapsfører

mar 13, 2019

Hamar Regnskapsforum AS søker etter 1-2 proaktive kandidater med sans for økonomi, kundekontakt og service. Den vi søker etter må motiveres av ny kunnskap og ønske å bidra til vekst og utvikling på arbeidsplassen. Stillingen krever god kundekontakt samt analytisk og strukturert tankesett. Du er trygg, trives i samhandling med dyktige fagpersoner og bygger gode relasjoner internt og eksternt. Stillingen innebærer selvstendig ansvar for egne kunder og det er nødvendig med god forståelse for regnskap fra A-Å.

 

Aktuelle kandidater er/ har:
  • Høyere utdanning innen regnskap/økonomi.
  • Arbeidserfaring fra regnskapsføring.
  • Gjerne autorisert regnskapsfører, eller på sikt kunne fylle kravene for å søke om autorisasjon.
  • Erfaring med årsregnskap og ligningspapirer er ønskelig, men ikke et krav
 
Egenskaper
Vi ser etter en fremoverlent og sosial person med lidenskap for kundekontakt og fagområdet økonomi. Du må ha teft for digitale plattformer og ha et ønske om å levere. Du må være serviceinnstilt ovenfor kunder og kollegaer, og yte det lille ekstra. Du ønsker utvikling og har god forståelse for den tillit du blir vist gjennom å få innsyn i flere virksomheter og deres forretningsmessige forhold.
 
Vi tilbyr
I tillegg til et hyggelig og til tider hektisk miljø tilbyr vi konkurransedyktig lønn samt gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har gode systemer og tekniske løsninger både for skybaserte, digitale og manuelle regnskap.
Søknad sendes Marit Korsgård Hagen per epost: marit.hagen@vekstra.no 
 
Om arbeidsgiveren
Hamar Regnskapsforum AS har 7 ansatte og er et godt etablert regnskaps- og rådgivningskontor som holder til på Fredvang i Hamar. Vår kundegruppe består av små og mellomstore bedrifter innen ulike bransjer med hovedvekt på det lokale næringslivet.

Stillingen er nå besatt