Vekstra-kontorene kan nå få tilgang til kunstig intelligens for å automatisere fakturabehandling

Vekstra-kontorene kan nå få tilgang til kunstig intelligens

Vekstra tror trenden med at de store kjøper opp byråer og blir enda større, ikke nødvendigvis gir bærekraftig vekst og er til det beste for kunder i distriktene! Nå får byråene i Vekstra tilgang til kunstig intelligens!

Regnskapsbransjen har gjennomgått store forandringer, fra manuell føring av bilag til digitalisering av regnskapet. Vekstra-kjeden tar utviklingen på alvor og inngår nå kontrakt med Propell.ai for å være med helt i front av prosessen med å automatisere inngående fakturabehandling.

“Avtalen med Propell.ai er viktig for oss. Vi ønsker hele tiden å levere de beste tjenestene og da må vi holde tritt med utviklingen som skjer. Vi tror at avtalen med Propell.ai kan være med på å gjøre oss godt rustet for fremtiden i regnskapsbransjen”, sier Trond Brenden, Administrerende direktør i Vekstra AS.

Propell.ai leverer en verdensledende AI-plattform fra 24SevenOffice. AI løsningen er trent på et unikt datasett på nærmere 500 millioner fakturaer fra over 62.000 kunder og integreres mot et hvilket som helst ERP-system. I Vekstra kjeden brukes det i dag 7-8 ulike ERP-systemer for å håndtere kunders regnskap. Et samarbeid med Propell.ai kan på sikt resultere i ett fakturamottak for alle, noe som er en stor fordel både for kunder og regnskapsfører.

Vi går i gang med prosjektet rett over ferien og starter med Vekstra AS, Hedemarken Regnskap AS, Hamar Regnskapsforum AS og Økonomiservice AS, som de 4 første byråene.

“Vekstra er kjent for å fokusere på nærhet til sine kunder og har en ledende posisjon i distriktene. Vi er stolte over å få et strategisk partnerskap med Vekstra-kjeden da vi ser at Vekstra-byråene kan få store gevinster ved å ta i bruk AI-løsningen vi skal implementere. Jeg ser frem til å samarbeide med Vekstra byråene”, sier Gro Merethe Johnsrud, CO-founder og CEO i Propell.ai. Les mer Propell