Regnskapsfører og lønnsmedarbeider søkes!

sep 18, 2017

Hadeland Regnskap AS er partner i Vekstra-kjeden med 24 autoriserte regnskaps- og rådgivningskontor. Vekstra har over 250 kompetente medarbeidere og moderne teknologi som sikrer fleksibilitet, kvalitet og nytte for kunder og ansatte. Hadeland Regnskap AS har 19 ansatte og er et godt etablert regnskap- og rådgivningskontor lokalisert på Gran i Oppland. Utvikling mot skytjenester har ført til at Vekstra nå trenger flere kompetente regnskapsførere og økonomer som i tillegg er opptatt av digitale flater og god kundekontakt.
Hadeland Regnskap AS søker medarbeidere:

  • Lønnsmedarbeider som i hovedsak skal jobbe med lønn og HR, men oppgaver innen regnskap må påregnes
  • Regnskapsfører helst autorisert.

De vi ansetter motiveres av ny kunnskap og ønsker å være en pådriver for vekst og utvikling på arbeidsplassen. Stillingene krever regnskapsteknisk kompetanse og faglig tyngde, samt en analytisk og strukturert arbeidsform. Du stoler på egen kompetanse, trives i samhandling med dyktige fagpersoner og bygger gode relasjoner internt og eksternt. Stillingen som lønnsmedarbeider innebærer ansvar for lønnskjøring med tilhørende rådgivning på et utvalg kunder, og plasseres inn i vårt lønnsteam. Det er nødvendig med god forståelse på lønns og HR området. Stillingen som regnskapsfører innebærer oppdragsansvar for egne kunder og det er nødvendig med god forståelse for regnskap fra A-Å. Kvalifikasjoner Aktuelle kandidater er/har:

  • arbeidserfaring fra lønnsarbeid/regnskapsarbeid
  • god IT-kompetanse
  • kjennskap til god regnskapsføringsskikk
  • er autorisert regnskapsfører eller oppfyller de fleste av kravene for å søke om autorisasjon

Egenskaper Vi ser etter en omgjengelig og hyggelig person med lidenskap for lønn og tilhørende fagområder. Du må ha teft for digitale plattformer og ha et ønske om å levere. Du må være serviceinnstilt ovenfor kunder og kollegaer, og yte det lille ekstra. Du ønsker utvikling og har god forståelse for den tillit du blir vist gjennom å få innsyn i flere virksomheter og deres forretningsmessige forhold. Vi tilbyr: I tillegg til et hyggelig og til tider hektisk miljø tilbyr vi konkurransedyktig lønn og pensjonsordning. Vi har gode systemer og tekniske løsninger. Hvis du har spørsmål om stillingen ta kontakt med Edvard Alm på telefon 61 31 30 30 Søknad sendes per epost til Edvard Alm hadeland@vekstra.no

Stillingen er nå besatt