Hensikt – digital synlighet og effektiv markedsføring

Jan 12, 2021

At dine kunder finner deg er kanskje noe av det viktigste for en bedrift i dagens digitale samfunn. Men hvordan dukker du egentlig opp i google og hva gjør at en nettside gir deg nye kunder? For å hjelpe oss og dere med svar på disse spørsmålene, har vi fått med oss Hensik på laget. I tillegg til å kunne bistå deg i økt digital synlighet vil Hensikt også kunne være behjelpelig med effektiv marlkedsføring, samt opplæring slik at du kan ta bedre kontroll over din digitale tilstedeværelse. 
 

Om Hensikt

Hensikt er et uavhengig norsk byrå, etablert i 2016. Ved oppstart hadde Hensikt en visjon om å gjøre markedsføring effektivt for mellomstore og små annonsører i hele Norge. Sammen med Vekstra ønsker vi å tilby kostnadseffektive pakker som passer til deg.

Vi hjelper deg med forbedring an nettsiden din

Har du ny nettside, men ser liten effekt kan vi hjelpe deg å øke synligheten av nettsiden din. 
Vi tar en visuell sjekk av nettsiden din. For å sikre oss at grunnlaget er godt nok tar vi en rask tilstandsanalyse av nettsiden din. Siden du er kunde hos Vekstra gjør vi dette for deg helt gratis.
Vi utfører SEO analyser. For å være synlig når noen søker etter dine produkter krever det riktig bruk av dine viktigste søkeord på nettsiden. I en SEO analyse samler vi sammen en liste med de viktigste søkeordene og ser hvor synlig du faktisk er. Dette gir deg et godt utgangspunkt for å gjøre noe med din synlighet. 

 

 

Vi utvikler ny nettside for deg

Er du helt i startfasen og ønsker å starte din digitale tilstedeværelse, er nettside det viktigste å ta tak i. Dette er ditt utstillingsvindu på nett. 

 

Liten

Pris 5 000-12 000
Nettsider for bedrifter som ønsker en god og litt enklere ny nettside. Pris avhenger av hvor mye som må undersøkes dette avdekker vi i tilstandsanalysen.

 
Stor
Pris 15 000 – 55 000
Pris avhenger av hvor mye som må undersøkes, noe vi avdekker i tilstandsanalysen. Hvilken av disse analysene avhenger av nettsiden, omsetning og volum av besøkende.
 
Hjelp til selvhjelp. 
Men hva gjør du så? Hvordan bruker du denne informasjonen for å øke synligheten din? I noen situasjoner er løsningen av en høy teknisk vanskelighetsgrad, da kan  Hensikt være behjelpelig ordne dette. Men vi i Vekstra vet at intern kunnskap og muligheten til å rette opp og jobbe med innhold på egne nettsider er viktig av flere grunner. Du kjenner best dine egen produkter og tjenester og som vi kanskje er mest opptatt av – det er økonomisk. 
 
Hensikt har derfor satt opp kurs og kan ha opplærings og veiledningsløp slik at du kan tilegne dere mye av kunnskapen selv. 
 
SEO kurs
I dialog med deg setter Hensikt opp et opplæringsløp med utgangspunkt i behov og deres nåværende kompetanse.  På kurset vil du lære ting som:
  • Hvilke faktorer påvirker din nettsides synlighet på nett
  • Hvordan strukturere en side for økt SEO
  • Hvordan skrive for web
  Pris 5 000 -15 000
   
   
  WEB kurs
  I dialog med deg setter Hensikt opp et opplæringsløp med utgangspunkt i behov og deres nåværende kompetanse. 
   
  Her vil du lære ting som: 
  • Drift og vedlikehold
  • Gjøre endringer på eksisterende sider
  • Sette opp nye sider
  • Publisere innlegg
  Pris 5 000 -15 000
  Betalt trafikk
  Av og til er ikke SEO alene nok for å sikre deg gode plaserringer. Dette kan være pga stor konkurranse og store nasjonale aktører som sikrer seg de beste plassene og tar all trafikk. Da kan det bli nødvendig å annonsere på søkeord. Dette kan sikre deg de beste plassene. I tillegg til et fast måneds-honorar for jobben Hensikt gjør for å vedlikeholde og forbedre annonsene, drive bud-justeringer osv, betaler du kun pr klikk inn til nettsiden din.
   
  Pris fra 3 300 ,- pr md + oppstart og annonsekostnader. 
  Sosiale medier
  Vi er alle på sosiale med medier, og det er et flott sted å nå ut til sine kunder. Men hvordan engasjerer du? Hva skal til for å lykkes i Sosiale medier og hvilke kanaler burde du bruke?
  Kurs –
  Annonsering på nett
  Ønsker du å formidle et budskap til kundegruppen din raskt. Da er annonsering på nett kanskje den mest effektive løsningen. Ikke bare bruker du annonsekronene kun på din kundegruppe, men vi kan måle effekten og hva du får igjen for annonseringen.
  Kurs/webinar
  Sammen med Hensikt ønsker vi å invitere til webinar. Se kursoversikt her
  Vi er alle på sosiale med medier, og det er et flott sted å nå ut til sine kunder. Men hvordan engasjerer du? Hva skal til for å lykkes i Sosiale medier og hvilke kanaler burde du bruke?

  Få med deg siste nytt!

  Din økonomipartner