Hensikt – digital synlighet og effektiv markedsføring

Digital synlighet

At dine kunder finner deg er kanskje noe av det viktigste for en bedrift i dagens digitale samfunn. Men hvordan dukker du egentlig opp i google og hva gjør at en nettside gir deg nye kunder? For å hjelpe oss og dere med svar på disse spørsmålene, har vi fått med oss Hensikt på laget. I tillegg til å kunne bistå deg i økt digital synlighet vil Hensikt også kunne være behjelpelig med effektiv markedsføring, samt opplæring slik at du kan ta bedre kontroll over din digitale tilstedeværelse. 
 

Om Hensikt

Hensikt er et uavhengig norsk byrå, etablert i 2016. Ved oppstart hadde Hensikt en visjon om å gjøre markedsføring effektivt for mellomstore og små annonsører i hele Norge. Sammen med Vekstra ønsker de å tilby kostnadseffektive pakker som passer til deg.

4 + 4 =

Vi utvikler ny nettside for deg

Er du helt i startfasen og ønsker å starte din digitale tilstedeværelse, er nettside det første du bør ta tak i. Nettsiden er ditt utstillingsvindu på nett.

Pris: 30-50 tusen – En nettside for bedrifter som ønsker en god og litt enklere ny nettside.

Nettsider i dette prissjiktet passer ideelt for mindre bedrifter som ønsker en ny nettside raskt og effektivt og som ikke har for unike behov for kompleks funksjonalitet. Nettsider i dette prissjiktet har gjerne et mindre antall undersider.

Alt i alt får kunden en god og funksjonell nettside til en forutsigbar pris. Nettsiden utvikles med konvertering og mål i fokus, og kunden skal være trygg på at nettsiden kan endres og skaleres i fremtiden.

Sentrale aspekter:
Vi tar hensyn til kundens ønsker, men i stor grad legger vi selv føring for design og struktur.
– Vi får frie tøyler og utvikler designet uten for mye innspill fra kunde. Designet må selvsagt godkjennes.
– Kunden kan forespørre revisjoner, men det er viktig å kommunisere at vi utvikler siden basert på våre anbefalinger.

Nettsiden utvikles basert på eksisterende malverk for menyer, kontaktskjemaer, bloggarkiv mm. Nettsiden har gjerne et mindre antall undersider som f.eks: Hjem, Kontakt oss, Om oss, Tjenester e.l.

Pris: 50-80 tusen – Nettsider for bedrifter som ønsker en nettside med mer innhold og litt ekstra funksjonalitet.

I denne prisklassen dreier det seg gjerne om kunder som ønsker noe nytt, og som samtidig ønsker en mer helhetlig prosess vedrørende design, innhold og struktur. Det kan også være kunder som rett og slett har mye innhold og mange undersider som skal utvikles. Nettsider i denne prisklassen kan ha større rom for mer tilpasset funksjonalitet. Dette kan for eksempel være integrasjon mot CRM-system, Google Sheets, oppsett av auto-complete søk og lignende.

Sentrale aspekter:
Hvordan vi disponerer budsjettet vil variere.
– I noen tilfeller må vi gjøre et større designarbeid.
– I andre tilfeller må vi f.eks bruke mer tid på publisering av undersider.

Pris: 80-150 tusen – Nettsider med mye innhold, tilpasset funksjonalitet eller med komplekse behov

I denne prisklassen er det ofte snakk om mer omfattende og driftskritiske nettsider. Her dreier det seg gjerne om mye innhold og tilpasset funksjonalitet som eksempelvis integrasjon mot tredjepartssystemer. I et prosjekt i denne prisklassen er gjerne et større designarbeid involvert. Kunden vil satse og ønsker å utforme en ny grafisk profil og utvikle en nettside basert på denne. I denne prisklassen er det større rom for involvering fra kundens side. Her inkluderer vi gjerne en workshop og statusmøter underveis i prosessen.

Sentrale aspekter:
Hvordan vi disponerer budsjettet vil variere:
– I noen tilfeller må vi gjøre et større designarbeid.
– I andre tilfeller må vi f.eks bruke mer tid på publisering av undersider.
– En større del av budsjettet kan dedikeres til integrasjon mot tredjepartssystemer

Vi hjelper deg å optimalisere nettsiden din

Har du ny nettside, men opplever liten effekt? Hensikt kan hjelpe deg å øke synligheten av nettsiden din. Det første Hensikt da gjør er å ta en visuell sjekk av nettsiden.

Vi kan SEO og gjør jobben for deg
For å sikre at grunnlaget er godt nok tar vi en rask tilstandsanalyse av nettsiden din. Siden du er kunde hos Vekstra gjør Hensikt dette helt gratis for deg. 

Hensikt utfører deretter SEO analyser. SEO står for søkemotoroptimalisering, hvor man bruker ulike metoder for at nettsiden oppnår bedre synlighet. For å være synlig når noen søker etter dine produkter, krever det riktig bruk av dine viktigste søkeord på nettsiden. I en SEO analyse samler man sammen en liste over de viktigste søkeordene og ser hvor synlig du faktisk er. Dette gir deg et godt utgangspunkt for å gjøre noe med din synlighet.

Liten – Pris: 5 000 – 12 000 kroner. Pris er avhenger av hvor mye som må undersøkes, noe som avdekkes i tilstandsanalysen.
Stor – Pris: 15 000 – 55 000 kroner. Pris avhenger av hvor mye som må undersøkes, noe som avdekkes i tilstandsanalysen, omsetning og volum av besøkende.

Hjelp til selvhjelp.

 Vi i Vekstra vet at intern kunnskap, samt muligheten til å rette opp i og jobbe med innhold på egne nettsider er viktig. Du kjenner best dine egen produkter og tjenester. Hensikt har derfor satt opp kurs slik at du kan tilegne deg kunnskapen du trenger for å gjøre jobben selv.

SEO kurs

I dialog med deg setter Hensikt opp et opplæringsløp med utgangspunkt i behov og deres nåværende kompetanse.  På kurset vil du lære ting som:

– Hvilke faktorer påvirker din nettsides synlighet på nett
– Hvordan strukturere en side for økt SEO
– Hvordan skrive for web

Pris 5 000 – 15 000

Sosiale medier

Vi er alle på sosiale med medier, og det er et flott sted å nå ut til dine kunder. Men hvordan engasjerer du følgerende dine? Hva skal til for å lykkes i sosiale medier og hvilke kanaler burde du bruke?

Pris 5 000 – 15 000

WEB kurs

I dialog med deg setter Hensikt opp et opplæringsløp med utgangspunkt i deres behov og nåværende kompetanse. Her vil du lære ting som:

– Drift og vedlikehold av nettsiden
– Gjøre endringer på eksisterende sider
– Sette opp nye sider
– Publisere innlegg

Pris 5 000 -15 000

Annonsering på nett

Ønsker du å formidle et budskap til kundegruppen din raskt. Da er annonsering på nett kanskje den mest effektive løsningen. Ikke bare bruker du annonsekronene kun på din kundegruppe, men vi kan måle effekten og hva du får igjen for annonseringen.

 

Betalt trafikk

Av og til er ikke SEO alene nok for å sikre deg gode plaserringer. Dette kan være pga stor konkurranse og store nasjonale aktører som sikrer seg de beste plassene og tar all trafikk. Da kan det bli nødvendig å annonsere på søkeord. Dette kan sikre deg de beste plassene. I tillegg til et fast måneds-honorar for jobben Hensikt gjør for å vedlikeholde og forbedre annonsene, drive bud-justeringer osv, betaler du kun pr klikk inn til nettsiden din.

Pris fra 3 300 ,- pr md + oppstart og annonsekostnader. 

Kontakt Vekstra om du har spørsmål

7 + 8 =