Regnskapsprogram

Regnskapskontorene i Vekstra har samlet over 10 000 kunder og ikke en av disse bedriftene er like. Valg av regnskapsprogram som skal benyttes hos den enkelte bedrift er avhengig av størrelsen på bedriften, hvilken bransje bedriften hører til, brukes det kasse til salg av varer og hvor automatisert ønsker bedriften å ha regnskapet sitt, med mer.

Vi opplever at enkelte kunder ønsker spesifikke verkøy, mens andre overlater valg av verktøy til regnskapsfører. I Vekstra har vi samarbeidsavtaler med en rekke leverandører av regnskapsprogram:

 

Duett MinSide gir kunde og regnskapsfører mulighet til samhandling for hele regnskapet, samt at kunder kan fakturere, timeregistrere, betale og attestere fakturaer selv. App for reiseregning og timeregistrering er tilgjengelig.

Les mer om Duett her

24SevenOffice er et verktøy hvor fokus er arbeidsflyt. Bedrifter kan bygge sitt eget økosystem ved et åpent API. Det er utviklet en egen app hvor kunde kan utføre de fleste oppgaver.

Les mer om 24/7 Office her

Power Office Go er et verktøy hvor arbeidsdeling mellom regnskapsfører og kunde enkelt kan tilpasses etter behov. Verktøyet har et integret lønnsystem som samhandler med timeregistreringsappen.

Les mer om Power Office Go her

Tripletex har ulike moduler og et åpent API som gjør at integrasjoner mot andre verktøy er mulig. Bedrifter med spesielle behov kan derfor få dekket disse.

Les mer om Tripletex her

Visma Business er et av verktøyene  som dekker føring av regnskap, bankhåndtering, lønn, fakturaflyt, samt samarbeide mellom regnskapsfører og kunde.

Les mer om Visma regnskap her

Agro Økonomi er et modulbasert regnskapsverktøy som hovedsaklig benyttes mot landbrukskunder. Verktøyet tilrettelegger for arbeidsdeling mellom regnskapsfører og kunde.

Les mer om Agro Økonomio her

Kontakt Vekstra

4 + 9 =