Smartere
organisering

Vekstra anbefaler kundene å flytte regnskapet opp i skyen fordi det er enkelt og forenkler arbeidsoppgavene i hverdagen. 

I september 2017 fikk Vekstra Sør ny daglig leder, Vetle Valsgård. Med ham kom beslutningen om at kontoret skulle rendyrke kompetansen rundt digitalt regnskap. Hos Vekstra Sør landet valg av verktøy på 24SevenOffice.

De hadde ved oppstart 400 kunder tilknyttet et annet verktøy, men i løpet av 9 måneder hadde kontoret overført en betydelig andel av disse over på 24SevenOffice.

Vetle Valsgård opplever at kunden er veldig positive til dette systemet da det åpner for en effektiv arbeidsfordeling definert ut fra den enkeltes behov. Kunden kan om ønskelig fakturere og betale regninger selv, men samtidig overlate andre oppgaver til regnskapskontoret.

Vetle Valsgård fremhever at verktøyet 24SevenOffice bidrar til stor fleksibilitet i hverdagen. «24SevenOffice leverer tjenester som både store og små selskaper har behov for. Systemet åpner opp for at de ansatte hos våre kunder kan ha hjemmekontor og at daglig leder alltid har tilgang og god oversikt» sier Vetle.

Les mer om 24SevenOffice her

Kontakt oss for mer informasjon om digitale regnskapssystemer. Fyll inn og send skjema eller ring oss på tlf

 

Vi hjelper deg
med regnskapssystemer

Din økonomipartner