Regnskapskontoret Vekstra Os Regnskap AS har ledig stilling

nov 12, 2020

Vekstra Os Regnskap AS søker etter kompetent og motivert medarbeider med bakgrunn innen økonomi og/eller rådgivningstjenester, gjerne med autorisasjon eller mulighet for å bli autorisert regnskapsfører.

Se stillingen på Finn her 

 

 

Den tradisjonelle bilagsføringen er på vei ut og erstattes med digitale løsninger, så vi har nå behov for deg som forstår bakgrunnen for tallene og som i samråd med kundene kan benytte denne kunnskapen til å diskutere løsninger som ivaretar vårt hovedfokus på totaløkonomi innenfor landbruk og annen næring. Være en ressurs for at kunden skal nå sine mål. Skape gode relasjoner til kunden er viktig.

 

Bor du i Nord-Østerdalen/Rørostraktene, vurderer du å flytte til landlige omgivelser, eller er du fra distriktet og vurderer å flytte tilbake til hjemlige trakter? Da har vi mye å tilby deg. Vi er en bedrift med 10 ansatte, spennende arbeidsoppgaver og ca. 300 kunder. Vi har et bredt spekter av kunder både innen landbruk og forretning.

 

Vi søker etter

Vi søker derfor etter deg som ikke er redd for utfordringer, vet du har relevant bakgrunn og som er villig til å bruke din kompetanse til å skape verdi for kunden.

Vi bruker digitale løsninger for å forenkle hverdagen til våre kunder, og ønsker å være en aktiv medspiller med tanke på framtidige muligheter og utfordringer.

 

Kontakt og søknad

Ønsker du å jobbe hos oss, ta kontakt med Christen Gullikstad på telefon 62470104 eller e-post os@vekstra.no innen 1 desember.

Stilling besatt

 

  Hvis du har spørsmål om stillingen ta kontakt med Christen Gullikstad på telefon 62 47 01 04
   
  Søknad sendes per epost til os@vekstra.no innen
  1. desember 2020

  Vekstra Os Regnskap AS

  er en interessant arbeidsplass med fleksibel arbeidstid og kompetente kollegaer. Vi har i dag 10 ansatte og har kontorer i Os i Østerdalen. Vi opplever at vi har flere, mer spennende og komplekse oppdrag enn tidligere. Vekstra Os Regnskap AS er partner i Vekstra-kjeden med 24 autoriserte regnskaps- og rådgivningskontor. Vekstra har over 300 kompetente medarbeidere som brenner for å levere fremtidsrettede tjenester med faglig tyngde, regnskap og bedriftsrådgivning av høy kvalitet, og tilpasset hver kunde