Stillingsutlysning Bergstadens Regnskapskontor har ledig stilling

jan 10, 2020

Bergstadens Regnskapskontor AS har ledig stilling og søker etter kompetent og motivert medarbeider med bakgrunn innen økonomi og/eller rådgivningstjenester

 
Se stillingen på Finn her

Bor du i Røros/Fjellregionen, vurderer du å flytte til landlige omgivelser, eller er du fra distriktet og vurderer å flytte tilbake til hjemlige trakter? Da har vi mye å tilby deg. Vi er en bedrift med 7 ansatte, spennende arbeidsoppgaver og ca. 300 kunder. Vi har et bredt spekter av kunder både innen landbruk og forretning.

Den tradisjonelle bilagsføringen er på vei ut og erstattes med digitale løsninger, så vi har nå behov for deg som forstår bakgrunnen for tallene og som i samråd med kundene kan benytte denne kunnskapen til å diskutere løsninger som ivaretar vårt hovedfokus på totaløkonomi innenfor landbruk og annen næring. Være en ressurs for at kunden skal nå sine mål. Skape gode relasjoner til kunden er viktig.

Vi søker derfor etter deg som ikke er redd for utfordringer, vet du har relevant bakgrunn og som er villig til å bruke din kompetanse til å skape verdi for kunden.

Vi bruker digitale løsninger for å forenkle hverdagen til våre kunder, og ønsker å være en aktiv medspiller med tanke på framtidige muligheter og utfordringer.

Ønsker du å jobbe hos oss, ta kontakt med Tove Bøgseth på telefon 72 40 63 32 eller e-post tove@vekstra.no innen 15. februar

 

 

Om arbeidsgiveren

Bergstadens Regnskapskontorer er partner i Vekstra-kjeden med 24 autoriserte regnskaps- og rådgivningskontor. Vekstra har over 300 kompetente medarbeidere og moderne teknologi som sikrer fleksibilitet, kvalitet og nytte for kunder og ansatte.
Bergstadens Regnskapskontor AS har 7 ansatte og er et godt etablert regnskap- og rådgivningskontor. Utvikling mot skytjenester og endring i stab har ført til at Bergstadens Regnskapskontor AS nå trenger flere kompetente regnskapsførere og økonomer som i tillegg er opptatt av digitale flater og god kundekontakt.

STILLING BESATT

 

    Hvis du har spørsmål om stillingen ta kontakt med Tove Bøgseth på telefon 72 40 63 32
     
    Søknad sendes per epost til tove@vekstra.no innen 15. februar 2020