Vekstra Nord-Øst SA har stilling ledig

aug 6, 2019

Vi søker kompetente og motiverte medarbeidere med økonomi/IT-bakgrunn

Bor du i Nord-Østerdalen, vurderer du å flytte til landlige omgivelser, eller er du fra Nord-Østerdalen og vurderer å flytte tilbake til hjemlige trakter? Da har vi mye å tilby deg. Vekstra Nord-Øst SA er en interessant arbeidsplass med fleksibel arbeidstid og freske kollegaer. Vi har i dag 45 ansatte og har kontorer på Tynset, Alvdal, Vingelen, Tolga og Folldal. 

 
Se stilling ledig på Finn her

Vår kundeportefølje er spennende og vi vil gi deg ansvar for egne kunder. Faget er økonomi, men vi ser at interesse for kunderelasjoner er viktig. Kundene snakker med sin regnskapsfører, dette er en person de stoler på og som de søker råd og veiledning hos. Du må derfor like å bygge relasjoner.

I Vekstra Nord-Øst SA er vi lokale, og vi er gode på landbruk, eierskifte og regnskap generelt. Vi ser et utvidet behov for å kunne analysere dataene vi produserer, så om du syns analyse og rapportering er interessant, er du velkommen til oss. Tiden hvor det kun er tallene som er viktig er over i regnskapsbransjen. Vi har nå behov for deg som forstår bakgrunnen for tallene og som i samråd med kundene kan benytte denne kunnskapen til å diskutere løsninger som ivaretar vårt hovedfokus på totaløkonomi innenfor landbruk og annen næring.

Vi opplever at vi har flere, mer spennende og komplekse oppdrag enn tidligere. Vi søker derfor etter deg som ikke er redd for utfordringer, vet du har relevant bakgrunn og som er villig til å bruke din kompetanse til å skape verdi for kunden.

Vekstra Nord-Øst SA er en gjeng med stødige Nord-østerdøler som trenger friske impulser fra nye og yngre kollegaer som ser verdien av å sette kunden i hovedfokus, etablere gode kunderelasjoner og bli en god samarbeidspartner. Vi bruker digitale løsninger for å forenkle hverdagen til våre kunder, og ønsker å være en aktiv medspiller med tanke på framtidige muligheter og utfordringer.

Kjernevirksomheten til Vekstra Nord-Øst SA er regnskapsføring innenfor forretning og landbruk, samt lønn, fakturering og sekretærtjenester. I tillegg driver vi med veiledning innenfor områder som eierskifte og driftsplaner med mer.

Ønsker du å være en del av vår fremtidige organisasjon, ta kontakt med Trond Rusten på

telefon 959 45 870 eller epost trond.rusten@vekstra.no innen 1. september

Stilling besatt

 

    Hvis du har spørsmål om stillingen ta kontakt med Trond Rusten på
    telefon 959 45 870‬
     
    Søknad sendes per epost til trond.rusten@vekstra.no innen
    1. september 2019