Vekstra Os Regnskap AS søker medarbeider

sep 24, 2019

Vekstra Os Regnskap AS søker etter kompetent og motivert medarbeider med bakgrunn innen økonomi og/eller rådgivningstjenester. Se stilling på Finn her

Bor du i Nord-Østerdalen/Rørostraktene, vurderer du å flytte til landlige omgivelser, eller er du fra distriktet og vurderer å flytte tilbake til hjemlige trakter? Da har vi mye å tilby deg. Vi er en bedrift med 10 ansatte, spennende arbeidsoppgaver og ca. 300 kunder. Vi har et bredt spekter av kunder både innen landbruk og forretning.

Den tradisjonelle bilagsføringen er på vei ut og erstattes med digitale løsninger, så vi har nå behov for deg som forstår bakgrunnen for tallene og som i samråd med kundene kan benytte denne kunnskapen til å diskutere løsninger som ivaretar vårt hovedfokus på totaløkonomi innenfor landbruk og annen næring.

Kvalifikasjoner:

Du må være en ressurs for og bidra slik at kunden når sine mål. Du må evne å skape gode relasjoner til kunden. Du må være uredd og ta utfordringer på strak arm. Du vet du har relevant bakgrunn og er villig til å bruke din kompetanse til å skape verdi for kunden.

Vekstra Os Regnskap AS bruker digitale løsninger for å forenkle hverdagen til kundene, og ønsker å være en aktiv medspiller med tanke på framtidige muligheter og utfordringer.

Ønsker du å jobbe hos oss, ta kontakt med Christen Gullikstad på telefon 62470104 eller e-post os@vekstra.no innen 20 oktober

Søk nå!

 

    Hvis du har spørsmål om stillingen ta kontakt med Christen Gullikstad på telefon 62 47 01 04
     
    Søknad sendes per epost til os@vekstra.no innen 20. oktober 2019