Vekstra Sør AS søker økonom

feb 25, 2019

Vi søker fremoverlent og sosial person med lidenskap for kundekontakt, økonomi og service. Den vi ansetter motiveres av ny kunnskap, er proaktiv og ønsker å være en pådriver for vekst og utvikling på arbeidsplassen. Stillingen krever god kundekontakt, samt analytisk og strukturert tankesett. Du er trygg, trives i samhandling med dyktige fagpersoner og bygger gode relasjoner internt og eksternt. Stillingen innebærer oppdragsansvar for egne kunder og det er nødvendig med god forståelse for regnskap fra A-Å. 

Aktuelle kandidater er/har:
  • høyere utdanning innen regnskap, revisjon eller forretningsjus, gjerne nyutdannet
  • på sikt oppfylle kravene for å søke om autorisasjon 
  • arbeidserfaring fra regnskapsførsel
  • erfaring med årsregnskap og ligningspapirer er ønskelig, men ikke et krav
  • kjennskap til god regnskapsføringsskikk
  • erfaring med digitale verktøy, eksempelvis Visma Global / 24SevenOffice    
 
Egenskaper
Vi ser etter en fremoverlent og sosial person med lidenskap for kundekontakt og fagområdet økonomi. Du må ha teft for digitale plattformer og ha et ønske om å levere. Du må være serviceinnstilt ovenfor kunder og kollegaer, og yte det lille ekstra. Du ønsker utvikling og har god forståelse for den tillit du blir vist gjennom å få innsyn i flere virksomheter og deres forretningsmessige forhold.
 
Vi tilbyr:
I tillegg til et hyggelig og til tider hektisk miljø tilbyr vi konkurransedyktig lønn, bonusordning og pensjonsordning. Vi har gode systemer og tekniske løsninger.
 
Hvis du har spørsmål om stillingen ta kontakt med Vetle Valsgård på telefon 909 50 945
Søknad sendes per epost til vetle@vekstra.no
 
Om arbeidsgiveren
Vekstra Sør AS har 12 ansatte og er et godt etablert regnskap- og rådgivningskontor lokalisert på Sør Arena i Kristiansand. Utvikling mot skytjenester har ført til at Vekstra nå trenger flere kompetente regnskapsførere og økonomer som i tillegg er opptatt av digitale flater og god kundekontakt.

Stillingen er nå besatt