Snitt Reklamebyrå
– mer tilgjengelig for kunder etter covid-19

feb 4, 2021 | Uncategorized

Snitt Reklaebyrå, fornøyd regnskapskunde av Vekstra Tinn

Snitt Reklamebyrå er fornøyd regnskapskunde av Vekstra Tinn i Rjukan. Covid-19 har ført til at Snitt Reklamebyrå både er mer tidseffektive og mer tilgjengelige for kunder. Digitale møter har resultert i at produksjonstiden har gått opp og kundene finner det mer naturlig å kommunisere via Teams og andre digitale flater.

Snitt er et strategisk reklamebyrå som skaper og markedsfører ekte, troverdige merkevarer. Snitt sine tjenester faller enten inn under design og kommunikasjon eller reklame og markedsføring. Kundesegmentet til Snitt består av et bredt bransjespekter av små og mellomstore bedrifter. Noen eksempler er Manchester United Supporters Club, Vossabadet, Biltunet Voss, Bærum Trafikkskole, Bacaplast og Kunstmuseene i Bergen.

Hjelp og bistand fra regnskapsfører

Vekstra Tinn har vært regnskapsfører for Snitt fra selskapets oppstart i 2013. Valg av regnskapsfører falt på Vekstra Tinn i og med at de var villig til å føre regnskapet i det verktøyet som Snitt ønsket å bruke.  Da Norge stengte ned var de tidlig i dialog med regnskapsfører Stephanie Tøgard i Vekstra Tinn og fikk god hjelp og råd for et mulig scenario rundt eventuelle permitteringer. Snitt så det som betryggende at Vekstra Tinn var i god dialog med Regnskap Norge for å til enhver tid sikre riktig informasjon til kunder.

 

Mer tilgjengelig for kunder etter covid-19

Etter at Norge stengte ned i mars 2020, fikk Snitt økte bestillinger av blant annet nyhetsbrev, powerpoint-presentasjoner, innlegg i sosiale medier og landingssider som fortalte om bedriftenes covid-19-tiltak. Dette gjorde opp for avbestillinger av prosjekter, som kom spesielt fra kultur- og reiselivsbransjen. Samtidig så de et større behov hos eksisterende kunder for bistand med digital kommunikasjon.

Hos Snitt som i resten av Norge tok de i bruk hjemmekontor i mars 2020. Når det er sagt, så er det å jobbe digitalt og desentralisert faktisk slik de er bygget opp. Selskapet har medarbeidere i Bergen og på Voss, samt at de har samarbeidspartnere i Måløy, Finland og Latvia. Å ha all byråoperasjon i skyen gjør forstyrrelser som covid-19 mer håndterbare er Snitt sin erfaring. Alt tatt i betraktning er Snitt mer tilgjengelige enn tidligere for å utføre arbeidet og har hverken måtte gå til permitteringer eller oppsigelser. Daglig leder Tor Stian Ramsøy sier at «Vi ser at vår styrke ligger i at vi er et lite og smidig byrå, og vi vil klare å stå av stormen».

Vi i Vekstra heier på alle små og mellomstore bedrifter i Norge som hver dag går på jobb, om det er hjemmekontor eller på fysisk arbeidsplass, og som sørger for at lokale samfunn går rundt.

Snitt Reklamebyrå – produksjon
Logo utviklet av Snitt Reklamebyrå
Logo utviklet av Snitt Reklamebyrå

Få med deg siste nytt!

Din økonomipartner