Jon F MostadJon Frang Mostad er innehaver av Mostad Consulting Group med base i Oslo. Hans konsulentvirksomhet har fokus på virksomhetsutvikling, kommunikasjon og ledelse i et HR-perspektiv med kunder på nasjonalt, politisk, statlig, kommunalt og privat nivå.

I jakten på ny regnskapsfører ble han tipset om Regnskapsførerne Vekstra og tok kontakt. I løpet av et konstruktivt møte med Trond Brenden hos Hedemarken Regnskap i dag, opplevde han det han beskriver som et kvantesprang i muligheter for automatisering av sine regnskapsbehov.

– Med de mulighetene som nå er skissert i avtalen vi har inngått opplever jeg først og fremst stor lettelse! Ikke bare gir IT-plattformen som Vekstra bruker meg muligheten til å fokusere fullt og helt på egen virksomhet. Den er enkel, åpen og svært brukervennlig. I tillegg føler jeg at jeg har fått en totalrådgiver som kan bistå meg innen egen forretningsutvikling og lønnsomhetsvurdering. Og til en helt grei pris! Det er som et Kinderegg: Tre ting på en gang! Jeg gleder meg til samarbeidet, avslutter Mostad fornøyd. –  Dette kan bare bli suksess.

Tilfeldighetene ville det også slik at Mostad var Liker nummer 300 på Vekstra sine Facebooksider. Han ble belønnet med et lite påskeegg som han satte stor pris på. – Jeg har aldri vunnet noe som helst i hele mitt liv og tar dette som et godt tegn for det videre samarbeidet, smiler han.