Vekstra og Tinn Regnskap ASAksjemajoriteten i Rjukanbedriften Tinn Regnskap AS ble 1.juli overtatt av regnskapskjeden Vekstra. Samtidig skifter bedriften navn til Vekstra Tinn AS.

Tinn Regnskap har 11 ansatte, og har betjent lokalt og regionalt næringsliv gjennom mange år. «Regnskapsbransjen er inne i en voldsom teknologisk utvikling, og vi mener det er riktig å få med en større aktør på laget for å fortsatt gi gode tjenester til våre kunder, og for å kunne vokse videre» sier daglig leder i Tinn Regnskap – nå Vekstra Tinn, Hans Røysland.

Vekstra er en kjede med regnskapskontorer fra Helgelandskysten i nord til Mandal i sør. Til sammen er det 260 ansatte ved de lokale kontorene. Kjeden er dermed er en av de største aktørene innen regnskapsbransjen, og Vekstra Tinn blir en del av et stort kompetansenettverk.

Vekstra leverer et bredt spekter av regnskaps- og økonomitjenester til næringslivet, og utnytter avanserte teknologiske løsninger. Daglig leder i Vekstra, og styreleder i Vekstra Tinn, Endre Jørgensen, sier det er store utviklingsmuligheter: – På samme måten som vi skal fortsette å levere tjenester og kompetanse til næringslivet innenfor Tinn kommune, kan vi med dagens teknologi betjene kunder langt utenfor regionen.